Kategorier
Okategoriserade

Information om samarbetet

2020 informerade Skövde KIK och IFK Skövde FK att man genom en projektgrupp förutsättningslöst vill utreda möjligheter för framtida samarbeten.

Projektgruppen och styrelserna vill härmed informera medlemmarna om var vi står idag (19/5–22).

Förslaget från projektgruppen och styrelserna är ett samgående av föreningarnas ungdomsverksamheter i en ny förening. En satsning för båda föreningarnas ungdomssidor. Vi ser vinster för föreningarna, ledare, spelare, föräldrar, ekonomi och organisationerna. 

Genom barn och ungdomsföreningen Skövde Fotboll (arbetsnamn) som huvudförening, med IFK och SKIK som sektioner under huvudföreningen, möjliggörs ett strukturerat arbetssätt som med hjälp av fler resurser utvecklar föreningarna utifrån samtliga intressenters perspektiv. Det blir även fler ideella krafter som kan jobba för barn och ungdomars bästa oavsett kön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.